Verzendtijd

Onze verzendtijd bedraagt 2-5 dagen. Wij hopen natuurlijk dit zo snel mogelijk te versturen maar veel producten worden op maat en met de hand gemaakt. Dit vraagt wat extra liefde en werk. We snappen ook dat je het liefste je bestelling gister al had ontvangen.
Heb je een spoedje dan kan je ons altijd een app of mail sturen, want dan zien we deze wat eerder. Helaas kunnen we daar niet altijd aan voldoen, maar wie niet waagt….
We verzenden onze pakketjes met PostNL.

Verzendkosten binnen NL

Verzending brievenbusdoosje: €4,50
Verzending pakketpost: €6,95
Boven de €75 euro is verzenden gratis.
Verzendkosten België:
Verzending alleen via pakketpost €9,95

Ophalen

Dit is alleen mogelijk op afspraak. Het scheelt weer verzendkosten en je hebt het snel in huis. Afhalen is in Rijnsburg, dit kan je aangeven bij de verzendopties. We nemen dan contact op zodra het voor je klaar staat.

Ruilen en retourneren

Natuurlijk hopen we dat je blij met je product bent. Mocht je niet tevreden zijn dan kan je binnen 14 dagen na ontvangst je product ruilen of retourneren. De retourkosten zijn voor de klant. Voor gepersonaliseerde producten gelden andere voorwaarden. Deze kunnen niet retour tenzij deze beschadigd zijn. Hebben we per ongeluk iets fout gedaan laat het ons snel weten. Neem voordat je iets retour stuurt wel eerst even contact met ons op via de mail: info@madebymams.nl en stuur ons je bestelnummer daarbij ook door.

0